::::کمرا چیست و پیر چشمی را چگونه درمان می‌کند؟::::
انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 200
بازدید دیروز : 537
بازدید هفته : 1813
بازدید ماه : 4843
بازدید کل : 170179
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2


دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر

...::::کمرا چیست و پیر چشمی را چگونه درمان می‌کند؟::::...

صفحه عكس

"به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"پیر چشمی همان‌طور که از اسم آن بر می‌آید، در دوران میان‌سالی به سراغ افراد آمده و دید شفاف آن‌ها را با مشکل مواجه می‌سازد. راه‌های درمانی این بیماری از زمان‌های گذشته تا کنون با تغییرات بسیاری مواجه شده است. مهم‌ترین و رایج ترین درمان این بیماری که هم اکنون در کشور ما نیز در حال استفاده است تکنیک کمرا است. در ادامه دکتر ساغری، چشم پزشک در این باره توضیح می‌دهد.

تصویر پدر یا مادری که نوشته‌ای را با دستانِ کشیده دور نگه داشته، چشمان خود را به هم می‌فشارد و عینک خود را بالا و پایین می‌برد برای همه‌ما تصویری آشنا است. در دوران میان‌سالی، که از حدود ۴۰ سالگی آغاز می‌شود، افراد ممکن است در حین انجام کارهایی مانند مطالعه، خیاطی یا کار با تلفن همراه و کامپیوتر، متوجه اختلال در دیدن اشیاء نزدیک شوند که این مسیله از اولین نشانه های بالا رفتن سن است و در هر فردی ممکن است اتفاق بیفتد.

طبیعتِ پیش روندهٔ پیرچشمی، به تدریج سبب اختلال دید در فواصل نزدیک‌تر و با شدت بیشتر خواهد شد و راهی برای کنترل و مهار آن وجود ندارد.

با افزایش سن، عدسی درون چشم به تدریج سفت‌تر و غیر منعطف‌تر می‌شود و قابلیت تطابق عدسی به تدریج کاهش می‌یابد. در نتیجه کلمات و دیگر اشیاء نزدیک، نا واضح و تار دیده می‌شوند. از لحاظ علمی این حالت پیر چشمی (presbyopia) نام دارد.

علائم و نشانه‌های اصلی پیر چشمی عبارتند از: ناتوانی در مطالعه کتاب، روزنامه، تلفن همراه و غیره. از فاصله نزدیک و همچنین احساس سر درد یا خستگی چشم در حین انجام کارهایی مانند نوشتن و خیاطی.

پیشرفت تکنولوژی نیز در بخش لیزرهای چشم پزشکی و نیز در تولید بیومتریال‌های دقیق و کاملاً سازگار با بدن، به همراه نیاز مبرم به ارائه روش درمانی کامل‌تر در پیرچشمی، به تولد تکنیک و محصولی به نام کمرا انجامید.

کمرا یک درون- کاشت (inlay) موثر و ایمن است که کمتر از یک دهه پیش به عرصه چشم پزشکی وارد شد و پس از نتایج مثبت و سربلند بیرون آمدن از آزمون‌های مختلف، هم اکنون در اتحادیه اروپا شمالی (CE) و شرق آسیا و برخی کشورهای آمریکای وارد مراحل درمانی شده و بیمارستان چشم پزشکی نور مفتخر است که نخستین عرضه کننده این خدمت در خاورمیانه باشد.

تکنولوژی کمرا مشابه همان چیزی است که در دیافراگم دوربین عکاسی به کار گرفته می‌شود. روزنه‌ای کوچک و مرکزی که تصاویر واضح و کانونی شده از اشیاء دور و نزدیک ایجاد می‌کند و هم زمان دیدِ دور، میانی و نزدیک را واضح و شفاف می‌سازد. در دوربین‌های عکاسی سال‌هاست این تکنولوژی برای بالا بردن عمق میدان دید و داشتن تصاویری با وضوحِ همزمان دور و نزدیک استفاده می‌شود. با پیشرفت تکنولوژی، امکان به‌کارگیری این تکنیک با بیومتریال ها در بدن انسان و دقتی در حد میکرون برای کنترل و اصلاح پیرچشمی فراهم آمده است.

کمرا در یکی از دو چشم (چشم غیر غالب) کار گذاشته می‌شود و حین جراحی، امکان تصحیح عیوب انکساریِ همراه، نظیر نزدیک بینی و آستیگماتیسم توسط لیزر وجود دارد.

این تکنیک مزایای بسیار زیادی دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- هم دید نزدیک (نظیر صفحه تلفن همراه) و هم دید میانی (نظیر صفحه کامپیوتر) را بهبود می‌بخشد.

- با پیشرفت پیرچشمی، دید نزدیک خوب باقی می‌ماند.

- تغییری در دید دور ایجاد نمی‌کند (بر خلاف لنز ، عینک و ...)، دید دور هم شفاف و واضح است.

- بسیار کوچک و هم رنگ مرکز چشم است و تقریباً توسط خودتان و دیگران غیر قابل دیدن است.

- جا نمی‌ماند و گم نمی‌شود !


نظرات شما عزیزان:

مرجانه خادم
ساعت18:50---7 مهر 1392
به شدت از این بیماری رنج می برم شغلم مستلزم استفاده زیاد از کتاب ومطالعه است عینک وکارکردن با ان برایم مشکل است لطفا راهنمایی کنید ساکن مشهدم


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است